ABC-TerreininrichtingABC-Terreininrichting

Simon Says

Meer afbeeldingen

Simon Says

Daag jezelf uit door het spelen van “Simon Says” op een wiebelend platform, balancerend door ongelijk wegende voorwerpen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 14.150,00

Offerte Aanvraag

 
Een platform in de vorm van een paddenstoel die ongebruikt in balans is en daardoor kantelt als er op wordt gestaan. De zijdes van het platform zitten met touwen vast aan verschillende pinnen waaraan wordt getrokken door het gewicht van kubussen. De verschillende kubussen zijn even groot maar verschillend in gewicht, hiermee uitbeeldend het principe van soortelijk gewicht. 4 grote elektronische knoppen, gemonteerd op het platform, geven kinderen de mogelijkheid om het legendarische spel “Simon Says” te spelen. De kinderen springen op het platform, spelen het spel met hun voeten en trainen hun geheugen terwijl ze in balans proberen te blijven op het bewegende platform. Alle elektronische onderdelen krijgen hun energie van de beweging van het platform.
ABC Science Play spelen met duurzame energie Download hier de catalogus in PDF Download de folder >
Artikelnummer BLC-101a
Functie Duurzame energie
Materiaal Staal, verzinkt
Omschrijving Daag jezelf uit door het spelen van “Simon Says” op een wiebelend platform, balancerend door ongelijk wegende voorwerpen.
Breedte Nee
Hoogte Nee
Lengte Nee
Rond Nee
Zithoogte Nee
Maximale valhoogte Nee
Veiligheidszone 19,6 m2
Capaciteit 4 personen
Leeftijdscategorie alle leeftijden
ABC Terreininrichting B.V. | Beekstraat 54 - 307 | 6001 GJ | WEERT | Tel. 085 - 401 38 38 | Email: info@abcterreininrichting.nl