ABC-TerreininrichtingABC-Terreininrichting

Historie van ABC

ABC gebouw

 

ABC Terreininrichting is een totaalleverancier voor de inrichting van de openbare ruimte, met een aantal uitgebreide standaardpakketten speeltoestellen, sporttoestellen, park- en straatmeubilair en toebehoren. Naast het uitgebreide standaard pakket speeltoestellen, levert ABC Terreininrichting b.v ook maatwerk produkten. Uw wensen worden omgezet in speeltoestellen of complete speelterreinen, passende binnen de beschikbare ruimte en het budget.

 

Alle toestellen voldoen aan de geldende Europese norm EN-1176 en worden allen voorzien van een logboek met kopie van het EN-certificaat. Toestellen uit het standaard pakket hebben een serie keuring en maatwerk toestellen worden separaat gekeurd en gecertificeerd. We werken uitsluitend met het gerenomeerde en door de overheid geaccordeerde instituut TüV Nederland b.v.

 

ABC Terreininrichting b.v. vertegenwoordigt in Nederland exclusief een selectief gekozen aantal producenten van hoogwaardige producten die sterk en volledig ingericht zijn op het produceren van maatwerk. Tot de fabrikanten behoren onder andere Holzhof uit Italië en Stilum uit Duitsland.

ABC Terreininrichting B.V. | Graafschap Hornelaan 163 | 6001 AC | WEERT | Tel. 085 - 401 38 38 | Email: info@abcterreininrichting.nl